Slå sidste års vinder & vind en once-in-a-lifetime fodboldoplevelse

Har du altid drømt om at stå på den samme bane com spillerne i UEFA Europa League finalen? Ville du elske at komme til UEFA Europa League finalen i Budapest den 31. maj? Vi tilbyder dig chancen for at opleve begge dele i denne once-in-a-lifetime fodboldoplevelse for dig og en ven.

Alt du skal gøre for at vinde, er at slå sidste års vinder i vores forudsigelsesspil for at komme til UEFA Europa League finalen i Budapest den 31. maj og derefter kunne opleve at spille på det hellige græs til bwin Fans Finalen den 1. juni!

Sådan fungerer det:
 • Forudsig resultaterne af de udvalgte UEFA Europa League og UEFA Conference League kampe.
 • Hvis du forudsiger den korrekte målscore, du vil modtage maksimum points. Hvis du blot gætter det samlede resultat vil du stadig modtage halvdelen af pointene
 • Vi spiller i 5 runder (ottendedelsfinaler x 2, kvartfinaler x 2, første semifinalekampe) og du vil kunne optjene flere points for dine forudsigelser for korrekt målresultat/kampresultat gennem turneringen.
 • Hvis du slår sidste års vinder i det daglige kampdags Leaderboard, vil du få en lige andel af €10.000 præmiepuljen.
 • Hvis du slår sidste års vinder i det samlede Leaderboard, vil du få en lige andel af €25.000 præmiepuljen.
 • Top 4 af vinderne i det samlede Leaderboard vil vinde billetter til at opleve UEFA Europa League finalen OG komme til at spille i bwin Fans Finalen.
Denne runde af forudsigelser er lukket!
Vær klar til den næste
Juventus vs Sevilla
11.5.2023 21.00.00
Juventus
-
Sevilla
Juventus
-
-
-
-
-
Sevilla
-
-
-
-
-
Roma vs Bayer Leverkusen
11.5.2023 21.00.00
Roma
-
Bayer Leverkusen
Roma
-
-
-
-
-
Bayer Leverkusen
-
-
-
-
-
West Ham vs AZ Alkmaar
11.5.2023 21.00.00
West Ham
-
AZ Alkmaar
West Ham
-
-
-
-
-
AZ Alkmaar
-
-
-
-
-
Fiorentina vs FC Basel
11.5.2023 21.00.00
Fiorentina
-
FC Basel
Fiorentina
-
-
-
-
-
FC Basel
-
-
-
-
-
Regler og vilkår

Arrangøren af denne kampagne er Entain, registreret i Gibraltar under licensnummer 112454 og med registreret kontor på Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.

Generelle regler og vilkår
Ved at tage del i denne kampagne accepterer du hermed de specifikke kampagneregler og vilkår og vores generelle kampagnevilkår og betingelser.

Hvem kan deltage:

  Kampagnen er tilgængelig for nye og eksisterende kunder hos bwin.com, bwin.be, bwin.fr, bwin.de eller bwin.dk(“Hjemmesiden”) som er:
   over 18 år gammel; en eksisterende eller ny 'rigtige penge-kunde' hos www.bwin.dk i stand til at se denne kampagne efter login, udelukkelser kan ske.

(en '' Berettiget deltager'') 

Mekanik

  En gyldig forudsigelse består af 4 til 8 forudsigelser af de 4 til 8 UEFA Europa League og/eller UEFA Europa Conference League valgt af bwin og indsendt før kampstart af den seneste kamp valgt. 

(en ''gyldig forudsigelse'') 

  Hvis en berettiget deltager indsender en gyldig forudsigelse i kampagneperioden, vil den berettigede spiller muligvis vinde points for en forudsigelse med det præcise målresultat, eller for hver korrekt forudsigelse af kampresultatet (1X2) En berettiget spiller har indtil kampstart af den udvalgte kamp der starter sidst til at validere sine forudsigelser. Forudsigelser kan kun blive valideret for kampe der endnu ikke er startet. Hvis en berettiget spiller vinder points vil han komme på 2 Leaderboards ("Leaderboard "):
   Kampdagens Leaderboarded udspiller sig på en specifik UEFA Europa League og/eller UEFA Conference League kampdag (en ''Runder''). Hver runde er €10,000. Det samlede Leaderboard vil samle points fra alle runderne. Præmiepuljen for det samlede leaderboard er €25,000 og 4 bwin Fans Pakker.
  Berettigede spillere vil konkurrere mod sidste års vinder (''Sidste års vinder"). Sidste års vinder vil komme med forudsigelser under de samme vilkår som den berettigede spiller og vil spille under de samme regler. En berettiget spiller med flere points end sidste års vinder i et eller begge Leaderboards vil blive set som en berettiget vinder til at få en del af præmiepuljen
   (''Vinderne''). 

For eksempel: Berettigede spiller A, C og E har vundet 15 point mens sidste års vinder har 14 points, vil Spiller A, C og E være en del af vinderne.

  En berettiget spiller med samme antal eller færre points end sidste års vinder i et eller begge Leaderboards vil ikke være anset som en vinder.

For eksempel: Berettigede Spiller B har vundet 14 point og den berettigede Spiller D og F har vundet 12 points mens sidste års vinder har 14 point, så vil de berettigede spillere B, D og F ikke være en del af vinderne. 

  Leadardboards vil bliver opdateret ved slutningen af hver kampdag med tilsvarende antal af points som hver berettiget spiller har opnået. De vindende spillere vil blive annonceret inden for 48 timer efter enden af hver runde. Præmiepuljen vil blive delt mellem vinderne.

Runde 1 (01/03/2022 til 09/03/2023) 

Runden vil have 8 udvalgte kampe I denne runde vil korrekt kampresultat (1X2) forudset af en berettiget spiller give denne 1 (et) point. I denne runde vil en korrekt målscore forudset af en berttiget spiller give denne 2 (to) points. Præmiepuljen for denne runde er €10,000.

Runde 2 (10/03/2023 til 16/03/2023)

Runden vil have 8 udvalgte kampe I denne runde vil korrekt kampresultat (1X2) forudset af en berettiget spiller give denne 1 (et) point. I denne runde vil en korrekt målscore forudset af en berttiget spiller give denne 2 (to) points. Præmiepuljen for denne runde er €10,000.

Runde 3 (17/03/2023 til 13/04/2023)

Runden vil have 4 udvalgte kampe I denne runde vil korrekt kampresultat (1X2) forudset af en berettiget spiller give denne 3 (tre) point. I denne runde vil en korrekt målscore forudset af en berttiget spiller give denne 6 (seks) points. Præmiepuljen for denne runde er €10,000.

Runde 4 (14/04/2023 til 20/04/2023)

Runden vil have 4 udvalgte kampe I denne runde vil korrekt kampresultat (1X2) forudset af en berettiget spiller give denne 3 (tre) point. I denne runde vil en korrekt målscore forudset af en berttiget spiller give denne 6 (seks) points. Præmiepuljen for denne runde er €10,000.

Runde 5 (21/04/2023 til 11/05/2023)

Runden vil have 4 udvalgte kampe I denne runde vil korrekt kampresultat (1X2) forudset af en berettiget spiller give denne 10 (ti) point. I denne runde vil en korrekt målscore forudset af en berttiget spiller give denne 20 (tyve) points. Præmiepuljen for denne runde er €10,000

Det samlede Leaderboard

 1. Top 3 (tre) af de berettigede spillere med det højeste antal af point i det samlede Leaderboard, vil hver vinde 1 (en) bwin Fans Final Package, som beskrevet nedenfor.
 2. Hvis sidste års vinder er i top 3 (tre), er han berettiget til at vinde præmien.
 3. I tilfælde af 2 eller flere berettigede spiller, der sammen med sidste års vinder har samme antal points i top 5, vil vinderen blive en anden spiller end sidste års vinder, da han da ikke vil være berettiget til en præmie.
 4. I tilfælde af 2 eller flere berettigede spillere med det samme antal af point, vil vinderen være:
  1. Den spiller, der har et vindende væddemål med de højeste odds placeret og afgjort i løbet af kampagneperioden.
  2. Hvis det stadig er lige, er vinderen den spiller der har foretaget den gyldige forudsigelse først.
 5. En berettiget spiller med højere antal points end sidste års vinder i det samelede leaderboard vil blive set som en vinder berettiget til en lige andel af præmiepuljen bestående af €25,000. 

For eksempel: Berettigede spiller A, C og E har vundet 172 points, mens sidste års vinder har 168 points. Berettigede spiller A, C og E vil være en del af vinderne og dele en lige andel af præmiepuljen. 

 1. En berettiet spiller med det samme antal points, eller færre, end sidste års vindder i et eller begge leaderboards, vil ikke blive set som en vinder. 

For eksempel: Berettigede spiller B har vundet 168 points og den berettigede spiller D og F har vundet 164 points, mens sidste års vinder har 168 points. Berettigede spiller B, D og F vil ikke være en del af vinderne. 

bwin Fans Package Regler og Vilkår

  1. Præmien består af 2 VIP billetter for vinderen og deres valgte gæst til at komme til Europa League finalen den 31. Maj i Budapest (Ungarn)
  2. Præmien består også af en unik oplevelse ved at deltage i bwin Fans Final. Alle vinderne vil blive samlet op på deres hotel den 1. juni for at tage til Puskás Aréna hvor en trøje med deres navn og nummer vil vente på dem i omklædningsrummet. De vil derefter træde ind på banen og være på lineuppet under professionell forhold og spille en 90 minutters kamp blandt andre fans.
  3. Præmien inkluderer rejsen fra og til det land spilleren bor i samt 2 hotelovernatninger.
  4. Vinderen og den valgte gæst skal begge være over 18 år gammel. Vinderen og deres gæst kan blive påkrævet at vise bevis for deres indentifikation, fødselsdato og deres hjemadresse i forbindelse med at modtage præmien. Hvis det er nødvendigt, vil denne information blive givet inden for en rimelig tidsramme. Mislykkedes det at fremskaffe de nødvendige dokumenter, eller er vinderen ikke interesseret i at dele disse detaljer, kan vinderen blive frataget sin præmie.
  5.  Ved at deltage i kampagnen vedkender og accepterer den berettigede spiller brugen af personlige data fra kampagneindehaveren i henhold til regler og vilkår og bwin privacy notice.
  6. Virksomheden og dens serviceudbydere eller andre agenter vil bruge vindernes personlige data til at udføre, aflevere og arrangering af præmien.
  7. Præmien vil blive sendt til vinderne enten via email eller brev. En vindende spiller vil blive informeret om hvilken metode vil blive brugt. 
  8. Det er vinderens ansvar at forsikre sig at kontaktdetaljer på dennes konto er korrekt og up to date.
  9.  Vinderen skal acceptere præmien 'som i' at der ingen ret er til at få sin præmie udbetalt i kontanter, medmindre virksomheden, efter sit eget skøn, vælger at tilbyde et sådan kontant-alternativ (hvilket vil have en værdi tilsvarende præmien)
  10. I tilfælde af hvilke som helst uforudsete omstændigheder kan virksomheden, efter eget skøn, forbeholde sig retten til at erstatte præmien med en eller flere præmier (andre end kontanter) for den samme værdi af præmien. Virksomheden kan gøre det, især, hvis eventet er aflyst eller det bliver en urimelig stor udgift at få arrangeret præmien.
  11. Virksomheden forbeholder sig rettighederne til ikke at uddele en præmie eller at søge for tilbagebetaling af enhver præmie som en vinder ikke var berettiget til at deltage, i forbindelse med den gældende lov. (Forudset at vinderen ene og alene er ansvarlig for at forsikre sig at han/hun er berettiget til at modtage en præmie)
  12.  Præmien kan ikke overføres til andre og kan ikke blive solgt, byttet, overført, tilbagebetalt eller krævet kontanter for. Vinderen og deres gæst er de eneste ansvarligt for at være i overensstemmelse med trejdeparts booking regler og vilkår. Eksempler af disse kan indebære billet regler og vilkår, såsom COVID-19 entre regler.
  13. Vinderen er ansvarlig for at have de påkrævede dokumenter, såsom pas eller ID for at kunne rejse til og fra destinationen.
  14. Vinderen må være i overensstemmelse med alle instruktioner givet af virksomheden og være i stand til at overholde alle restriktioner relateret til præmien (som tid og dato) og alle andre restiktioner givet af virksomheden.
  15.
   Virksomheden vil ikke give nogen form for forsikring, inklusiv uden begræsning, enhver ansvarsforsikring eller aflysningsforsikring, i forbindelse med præmien. Virksomheden vil ikke være ansvarlig for aflysninger af nogen form eller ændringer (inklusiv aflysning eller ændringer der er et direkte eller indirekte resultat af COVID-19 pandemien) eller for noget andet element der er ude af virksomhedens kontrol.
  16. Virksomheden accepterer intet ansvar for tab, ødelæggelse eller skade som vinderen og deres gæst mens de benytter præmien.
  17. Ved at deltage i denne kampagne, vil berettigede spillere være klar over og acceptere brugen af personlige data som virksomheden benytter i forbindelse med disse regler og vilkår og virksomhedens Privacy Notice. 

Kontant Regler og Vilkår

 1. Kontanter vil blive givet til berettigede spillere hvis, de i følge deres rank er berettiget til en kontant præmie.
 2. De kontante præmier vil blive krediteret til spillerens konto inden for 48 timer efter kampagneperioden er ovre.

  Generelle regler

 • Hvor virksomheden mistænker at en deltager er skyldig i svigagtig aktivitet forbeholder virksomheden sig ret til at suspenderer eller fjerne deltageren fra kampagnen og/eller suspendere deltagerens konto og/eller suspendere kampagnen indtil yderligere undersøgelser er blevet foretaget.
 • Vi reserverer os ret til at ændre, afbryde eller annullere kampagnen i overensstemmelse med indholdet i vores generelle kampagnevilkår og betingelser.