Forudsig & Vind præmier

Deltag i vores Premier League Quiz. 
Svar på 4 spørgsmål om en udvalgt kamp. Svarer du rigtigt, så sikrer du dig en præmie!

Jo flere spørgsmål du rammer plet på, jo bedre præmie scorer du.
Deltagelse er gratis.

Den udvalgte kamp denne weekend er Tottenham - Liverpool.

Test din viden og se om du kan klare alle 4 spørgsmål. Runden lukker lørdag den 30.09.2023 klokken 17:29.

Regler og vilkår
  Arrangøren af denne kampagne er Entain, registreret i Gibraltar under licensnummer 112454 og med registreret kontor på Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.

Specifikke Vilkår & Betingelser

 1. Denne kampagne løber fra 00:01 den 25/09/2023 til klokken 17:29 den 30/09/2023 (kampagneperioden).
 2. Dette tilbud er ikke tilgængeligt sammen med andre tilbud.
 3. Ved at tage del i denne kampagne accepterer du hermed de specifikke kampagneregler og vilkår og vores generelle kampagnevilkår og betingelser.
 4. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem vores generelle kampagnevilkår og betingelser samt vilkårene og betingelserne for denne kampagne, er det vilkårene og betingelserne for denne kampagne som har forrang.

Mekanik

 1. For at kunne tage del i denne kampagne skal en deltager, som er berettiget til at deltage (som defineret nedenfor), i kampagneperioden.
 2. Deltageren skal:
  1. være over 18 år gammel;
  2. eksisterende eller ny ”rigtige penge-kunde” hos www.bwin.dk;
  3. bosiddende i Danmark.
  4. Spillere, der tidligere er blevet ekskluderet fra at spille på bwin kampagner vil ikke være i stand til at deltage i denne kampagne. 

(en ''Berettiget spiller'') 

Premier League Quiz

 1. ''Premier League Quizzen'' er en kampagne med gratis deltagelse som indebærer følgende krav:     
  1. Alle de 4 spørgsmål præsenteret på kampagesiden skal besvares af den berettigede spiller;
  2. Svar kan blive ændret op indtil et (1) minut før kampstart af Tottenham - Liverpool, spillet den 30.09.23 klokken 17:30 CET.
  3. Svar kan ikke ændres efter kampstart.
 2. Hver berettiget spiller vil kun kunne deltage i kampagnen en gang (indsendt deres svar til spørgsmålene) i løbet af kampagneperioden.

(et 'Gyldigt Free-to-Play valg') 

Spørgsmålene

 1. Disse følgende 4 spørgsmål vil blive publiceret på kampagnesiden. Alle spørgsmål omhandler opgøres mellem Tottenham - Liverpool.
  1. Spørgsmål 1: Hvem vinder kampen (90 minutter)?
  2. Spørgsmål 2: Bliver der scoret over eller under 2.5 mål i kampen (90 minutter)?
  3. Spørgsmål 3: I hvilken halvleg bliver der scoret flest mål (90 minutter)?
  4. Spørgsmål 4: Hvilket hold får tildelt flest gule kort (90 minutter)?
 1. De korrekte svar til spørgmålene vil blive baseret på de officielle resultater. (¨Kilden¨)

(''Spørgsmålene'') 

Præmien

 1. Berettigede spillere som svarer korrekt vil være berettiget til at modtage en præmie:
  1 korrekt = 100% op til 25 kr. Back up Bet token
  2 korrekt = 100% op til 50 kr. Back up Bet token
  3 korrekt = 50 kr. FreeBet
  4 korrekt = 100 kr. FreeBet

 2. Præmien vil blive krediteret til spillerens konto inden klokken 12.00 den 01.10.2023
 3. I tilfælde af ingen vinder er fundet, vil præmier ikke blive udbetalt.

(''Præmien'')  

Back up Bet Regler og vilkår

 1. Back Up Bets er tilgængeligt på på (ii) single bets eller på et (1) kombispil og (iii) udvalgte sportsevents, kampe, mimimumsodds og/eller markeder, både pre-match og live. Back Up Bet tokens er ikke tilgængeligt på adskillige væddemål.
 2. Hvis du har en Back Up Bet token giver den dig mulighed for at få din indsats retur hvis dit væddemål taber som enten (i) et FreeBet, (ii) en bonus med gennemspilningskrav eller (iii) kontanter op til det givne maksimumbeløb.
 3. Hvis du har en Back Up Bet token tilgægelig skal den ses som en mulighed på din spilleseddel. Du kan enten vælge at bruge din token for det væddemål, eller du kan gemme det til senere. En liste over alle dine tilgængelige tokens kan findes under kampagne-sektionen.
 4. Back Up Bets tokens kan (i) kun bruges en gang og (ii) er kun gyldig inden for en given tidsperiode. Når det er udløbet bliver din Back Up Bet token ugyldig.
 5. Et væddemål der er afgjort som 'vundet' med en Back Up Bet token vil ikke udløse nogen tilbagebetaling og den anvendte Back Up Bet token er brugt.
 6. Et væddemål der er afgjort som 'tabt' med en Back Up Bet token vil give dig en del af din indsats tilbage i henhold til reglerne som enten (i) et FreeBet, (ii) en bonus med gennemspilningskrav, eller (iii) kontanter op til det givne maksimumbeløb. 
 7. Et væddemål placeret med en Back Up Bet token bliver afgjort som 'tabt' og senere korrigeret til 'vundet', først vil du få din indsats tilbage (når afgjort som tabt), derefter vil du få din gevinst fra væddemålet (når korrigeret til vundet)
 8. Når et væddemål placeret med en Back Up Bet token afgøres som 'aflyst' bliver intet udbetalt og din Back Up Bet token anses som værende brugt.
 9. Når et væddemål placeret med en Back Up Bet token afgøres som 'dead heat' (d/h), vil dead head reglerne gælde på indsatsen af væddemålen. Se venligt vores regler for sportsvæddemål for mere information om dead heat.
 10. Kun en Back Up Bet token kan blive brugt per spilleseddel. Back Up Bet tokens kan ikke kombineres med andre rewards.
 11. Tilgængeligheden af Back Up Bet tokens er ikke garanteret på alle enheder og browser versioner og vi er ikke ansvarlige hvis Back Up Bet tokens af tekniske årsager ikke er tilgængelige.I sådanne tilfælde er alle placerede væddemål standard væddemål.
 12. Vi forbeholder os retten til at afvise ethvert væddemål/gennemspilning for tilgængelig sport, markeder og typer af væddemål hvor Back Up Bet tokens er brugt eller forsøgt brugt.
 13. Vi forbeholder os retten til at ændre, afbryde eller annullere Back Up Bet token-funktionen på hvilket som helst tidspunkt for hvilket som helst grund, kamp eller marked. Ethvert væddemål placeret på disse grunde, kampe eller markeder før annulleringen eller fjernelsen af Back Up Bet token vil stå som almindelige væddemål.
 14. Vi forbeholder os retten til at rette afgørelsen af et væddemål placeret med en Back Up Bet token hvis væddemålet eller markedet er afgjort forkert.

FreeBet regler og vilkår

 1. FreeBet vil blive udstedt til spillerens konto i overensstemmelse med disse betingelser og vilkår og ''Mekanik'' sektionen på spillerens konto.
 2. FreeBets ville blive udstedt når gyldige væddemål er afsluttet og udbetalt.
 3. For at modtage spillerens FreeBet skal spilleren logge ind på deres konto.
 4. Spillerens FreeBet kan findes over spillesedlen.
 5. Spillerens FreeBet vil være tilgængeligt i en begrænset tidsperiode og spillerne skal bruge deres FreeBet inden for 3 dage.
 6. Hvis en spiller sætter et væddemål ved brug af deres FreeBet og vinder væddemålet, vil netto gevinsten fra spillerens FreeBet blive modtaget på spillerens konto. Yderligere information om FreeBets findes her
 7. Hvis du har mere end ét FreeBet, vil dine FreeBets blive aktiveret efter hinanden. 

Generelle regler

 1. Hvor virksomheden mistænker at en deltager er skyldig i svigagtig aktivitet forbeholder virksomheden sig ret til at suspenderer eller fjerne deltageren fra kampagnen og/eller suspendere deltagerens konto og/eller suspendere kampagnen indtil yderligere undersøgelser er blevet foretaget.
 2. bwin forbeholder sig retten til at aflyse eller tilbagetrække dette tilbud samt at ændre betingelserne på et hvilket som helst tidspunkt uden grund og uden forudgående varsel. Vi forbeholder sig også retten til ikke at lade visse kontohavere deltage i dette tilbud. Dette tilbud gælder kun én gang per kunde, husstand, konto og ip-adresse. Kunder som bliver fundet skyldig i at at åbne flere konti, vil få deres bonusser fjernet fra alle deres konti. bwin er den eneste dommer i denne kampagne, og deres afgørelse er endelig og bindende.
 3. Vi reserverer os ret til at ændre, afbryde eller annullere kampagnen i overensstemmelse med indholdet i vores generelle kampagnevilkår og betingelser.
Oops.. Der er sket en fejl
Prøv venligst at genopfriske siden og prøv igen
Hvis det ikke virker, så kontakt venligst kundeservice
Kontakt kundeservice