Forudsig & Vind op til 745.000 kr.

Er du klar til at teste din fodboldviden? Vores nyeste kampagne giver dig chancen for at vinde stort i forbindelse med finalerne i de største europæiske turneringer.
Vi introducerer hermed vores forudsigelsesspil for Champions League, UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League finalerne.
Deltagelse er gratis.

Svar korrekt på 10 spørgsmål omhandlende de forestående finaler og få chancen for at vinde op til 745.000 kr. kontant.
Bliver vi vidner til målrige finaler, eller bliver der fokuseret på forsvaret? Får vi nervepirrende tillægstid?

Disse spørgsmål, blandt flere, vil du blive spurgt om i vores kampagne. Test din viden og se om du kan klare alle 10 spørgsmål for at få chancen for at sikre dig præmien bestående af op til 745.000 kr. i kontanter.

Regler og vilkår
  Arrangøren af denne kampagne er Entain, registreret i Gibraltar under licensnummer 112454 og med registreret kontor på Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.

Specifikke Vilkår & Betingelser

 1. Denne kampagne løber fra 00:01 den 19/05/2023 til klokken 20:59 den 31/05/2023 (kampagneperioden).
 2. Dette tilbud er ikke tilgængeligt sammen med andre tilbud.
 3. Ved at tage del i denne kampagne accepterer du hermed de specifikke kampagneregler og vilkår og vores generelle kampagnevilkår og betingelser.
 4. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem vores generelle kampagnevilkår og betingelser samt vilkårene og betingelserne for denne kampagne, er det vilkårene og betingelserne for denne kampagne som har forrang.

Mekanik

 1. For at kunne tage del i denne kampagne skal en deltager, som er berettiget til at deltage (som defineret nedenfor), placere et gyldigt væddemål (som defineret nedenfor) i kampagneperioden.
 2. Deltageren skal:
  1. være over 18 år gammel;
  2. eksisterende eller ny ”rigtige penge-kunde” hos www.bwin.dk;
  3. bosiddende i Danmark.
  4. Tilmeldt kampagnen.
  5. Spillere, der tidligere er blevet ekskluderet fra at spille på bwin kampagner vil ikke være i stand til at deltage i denne kampagne. 

(en ''Berettiget spiller'') 

UEFA Finaler 2023 Forudsigelses-spil

 1. ''UEFA Finaler 2023 forudsigelses-spillet'' er en kampagne med gratis deltagelse som indebærer følgende krav:     
  1. Alle de 10 spørgsmål præsenteret på kampagesiden skal besvares af den berettigede spiller;
  2. Svar kan blive ændret op indtil et (1) minut før kampstart af åbningskampen af UEFA Europa League finalen, spillet den 31.05.23 klokken 21:00 CET.
  3. Svar kan ikke ændres efter UEFA Europa League finalen er startet. 
 2. Hver berettiget spiller vil kun kunne deltage i kampagnen en gang (indsendt deres svar til spørgsmålene) i løbet af kampagneperioden.

(et 'Gyldigt Free-to-Play valg') 

Spørgsmålene

 1. De følgende 10 spørgsmål vil blive publiseret på kampagnesiden. Alle spørgsmål, udover spørgsmål 8, refererer til 90 minutters spilletid:
  1. Spørgsmål 1: ''Hvor mange mål bliver der scoret i UEFA Europa League finalen?''. Diskvalificerede mål tæller ikke med
  2. Spørgsmål 2: ''Hvor mange hjørnespark bliver der i UEFA Europa League finalen?' Dette gælder udelukkende hjørnespark der der sker igennem spillet og ikke de der bliver tildelt.
  3. Spørgsmål 3: ''Hvor mange kort bliver der uddelt i UEFA Europa Conference League finalen?" Hvis en spiller bliver tildelt 2 gule kort, og dermed et rødt kort, vil dette blive talt som 2 og ikke 3 kort. 
  4. Spørgsmål 4: ''Hvor mange skud på mål bliver der i UEFA Europa Conference League finalen?''. 
  5. Spørgsmål 5: ''Hvor mange indkast bliver der i Champions League finalen?''. Dette gælder udelukkende indkast der der sker igennem spillet og ikke de der bliver tildelt.
  6. Spørgsmål 6: ''Hvornår bliver det første mål scoret i Champions League finalen?''
  7. Spørgsmål 7: 'Hvor mange hold vil IKKE score henover UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League og Champions League finalerne?" Dette spørgsmål referer til alle 3 finaler.
  8. Spørgsmål 8:  ''Hvor mange kampe vil gå til tillægstid henover UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League og Champions League finalerne'.
  9. Spørgsmål 9: ''Hvor mange hjørnespark bliver der i alt i UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League og Champions League finalerne ?"
  10. Spørgsmål 10: ''Hvor mange mål bliver der i alt scoret i UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League og Champions League finalerne'. Dette spørgsmål relaterer til 90 minutters spilletid i hver finale.
 1. De korrekte svar til spørgmålene vil blive baseret på de officielle resultater udgivet af UEFA (¨Kilden¨)

(''Spørgsmålene'') 

Præmien

 1. Berettigede spillere som svarer korrekt på alle spørgsmålene ( “vinder(ne)“) vil være berettigede til at vinde op til 745.000 kroner ( “præmien“)
 2. Præmien vil blive krediteret til spillerens konto inden klokken 12.00 den 11.06.2023
 3. I tilfælde af flere vindere, vil præmien blive fordelt ligeligt. 
 4. I tilfælde af ingen vinder er fundet, vil præmien ikke blive udbetalt.
 5. Præmien vil være tilgængelig til udbetaling når den er krediteret til vinderens bwin-konto.

(''Præmien'')  

Generelle regler

 1. Hvor virksomheden mistænker at en deltager er skyldig i svigagtig aktivitet forbeholder virksomheden sig ret til at suspenderer eller fjerne deltageren fra kampagnen og/eller suspendere deltagerens konto og/eller suspendere kampagnen indtil yderligere undersøgelser er blevet foretaget.
 2. bwin forbeholder sig retten til at aflyse eller tilbagetrække dette tilbud samt at ændre betingelserne på et hvilket som helst tidspunkt uden grund og uden forudgående varsel. Vi forbeholder sig også retten til ikke at lade visse kontohavere deltage i dette tilbud. Dette tilbud gælder kun én gang per kunde, husstand, konto og ip-adresse. Kunder som bliver fundet skyldig i at at åbne flere konti, vil få deres bonusser fjernet fra alle deres konti. bwin er den eneste dommer i denne kampagne, og deres afgørelse er endelig og bindende.
 3. Vi reserverer os ret til at ændre, afbryde eller annullere kampagnen i overensstemmelse med indholdet i vores generelle kampagnevilkår og betingelser.
Lukket
Runden for forudsigelser er lukket, men du kan stadig se dine svar
Er du på udkig efter flere kampagner? Så klik nedenfor
Mere info